maanantai 26. lokakuuta 2015

Käsityöblogit

Tänään kerron teille omista lemppariblogeista, joita seuraan aktiivisesti.
Näistä blogeista saan paljon ideoita ja inspiraatiota. Käyn blogeissa usein myös ihan muuten vaan ihastelemassa toisten upeita luomuksia.


Prinsessajuttu


Palasin varkkausmaailmaan pitkän tauon jälkeen silloin kun odotin tytärtäni. Aika pian sen jälkeen löysin ihanan käsityöblogin, jonka nimi on Prinsessajuttu. Siitä se sitten alkoi! 
Blogista löytyy ihastuttavia virkkaustöitä, kivoja arvontoja ja lastenvaatejuttuja. Blogissa on myös paljon ohjeita erilaisiin virkkaustöihin. Ehdoton suosikki!


Life with Mari


Toinen inspiraatiota täynnä oleva blogi, johon ihastuin ns.ensisilmäyksellä. Life with Mari - blogissa on virkattuja donitseja, neulottuja sukkia ja paljon muuta ihanaa. Blogilla on myös hempeä ulkoasu, josta tykkään erittäin paljon.


Tinkerbella


Diy-projekteja täynnä blogi, josta löytyy myös meikki - ja leipomisjuttuja. Blogissa on myös paljon video-ohjeita erilaisiin käsitöihin. Erittäin monipuolinen blogi!


All about Ami


All about Ami - kaikki amigurumista.
Japanilainen blogi, jossa on paljon kivoja amigurumi leluja ja muita virkkausprojekteja. Ihana ulkoasu ja paljon kuvia. Blogi on kansainvälinen, eli on kirjoitettu englanniksi.


Pieniä hetkiä


Aivan mielettömiä imetyskoruja ja muita virkkaukseen liittyviä juttuja. Blogin pitäjällä on myös oma ihastuttava korupuoti, jonka nimi on Minttuliini Design. 


Ideatasku


Ideatasku - blogin löysin vasta vähän aikaa sitten ja ihastuin siihen heti. Jos kaipaat ohjeita lahjojen paketointiin tai kranssien tekemiseen, niin se on oikea paikka poimia ideoita!






Victoria





6 kommenttia:

  1. Kiitos Victoria kauniista sanoistasi ja linkityksestä! Olen imarreltu tästä postauksestasi <3 Ihania blogeja olet tähän valinnut, taidankin heti alkaa tutkimaan uusia blogeja :) Mukavaa alkanutta viikkoa Victoria! Terkuin, Mira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi! Blogillasi on ollut tietyllä tavalla merkittävä rooli elämässäni <3 Samoin sinulle!

      T.Victoria

      Poista
  2. Kiitos Victoria <3 Ihana postaus ja upeita töitä sinulla täällä blogissasi!
    Aurinkoisin syystervesin, Niina/Ideatasku

    VastaaPoista
  3. Kiitos Victoria ihanasta postauksesta! Meillä on selkeästi yhteisiä suosikkeja ja jään ehdottomasti myös sinun blogiisi lukijaksi :) Terveisin Heidi/ Pieniä hetkiä

    VastaaPoista
  4. Voi kun olikin ihana postaus täällä blogeista, löytyypä täältä itsellekin uusia tuttavuuksia joihin pitääkin heti tutustua! Kiitos kovasti esittelystä ja kauniista sanoista <3

    Suloista syksyä sinulle <3

    VastaaPoista