Sivut

lauantai 20. kesäkuuta 2015

Jauhoton Nutella-mansikkakakku


Ihanan makuinen Nutella-mansikkakakku on tosi helppo valmistaa, sillä kakun täyte koostuu vain kahdesta aineksesta. Kakku on jauhoton, joten se sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon. Täytyy kuitenkin muistaa käyttää gluteenittomia keksejä, mikäli haluaa tehdä kakkupohjan. Kahden aineksen jauhoton kakku ei välttämättä tarvitse pohjaa.

Kakun valmistamiseen tarvitset: 

Pohja :

Gluteenittomia keksejä 250g
Voita 100g

Täyte :

Nutellaa 130g
5 kananmunaa

(Kookosjauho ja mansikoita maun mukaan)

Noin 10 annosta

  • Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen
  • Voitele ja vuraa voileivinpaperilla irtopohjavuoka
  • Murskaa keksit, lisää sulatettua voita sekaan ja sekoita
  • Kaada vuokaan ja laita uuniin 10 minuutiksi
  • Ota vuoka pois uunista ja anna hieman jäähtyä
  • Vatkaa munat vaahdoksi
  • Lämmitä hiukan Nutellaa mikrossa 
  • Sekoita munavaahto nutellaan varovasti käännellen
  • Kaada vuokaan kakkupohjan päällä
  • Paista uunin keskitasossa n.30 minuuttia
  • Anna jäähtyä vuoassa, ennen kun poistat kakun
  • Lopuksi koristele kookosjauhoilla ja mansikoilla







Victoria 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti